Ryggbälten och ryggördlar

God kväll. Allt bra hoppas jag. Här är det bara bra. Man går i väntans tider. Ja inte jag då utan min son och hans flickvän ska ha sitt första barn snart. Det är bara dagar till beräknat datum. Sen kan hon få tidigare och hon kan gå över tiden, det vet man ju aldrig. Hon har bivit lite tröttare än innan och magen har sänkt sig rätt så bra. Lillflickan är nog lite tung att bära.

Efter en lång graviditet så kan man känna av att man har en rygg och det ordentligt. Det är tungt att bära ett barn och speciellt i slutet. Sen när man har fött barnet så blir det ju mycket gående och hållning av barn. Ett ryggbälte hade nog varit perfekt för Tove att ha egentligen. Det finns ju olika ryggbälten att välja mellan så det borde ju finnas en som passar just henne.

När jag väntade mina barn så hade jag ett bälte för höfterna för jag hade foglossning men jag hade behövt ett för ryggen med. Speciellt när jag väntade tvillingarna för de var normalstora och jag var stor som ett hus. Det tog verkligen på min rygg. Det känns ju rätt så bra om man får en stöttning på ryggen för den får stå ut med en hel del egentligen.

Jag hamnade på en sida som säljer ryggbälten och stödgördlar. De hade flera olika modeller och på olika priser. Det är helt klart värt att gå in och kika på deras sida. Jag hade varit lycklig om jag hade visst om att dessa bälten fanns när jag väntade mina barn. Jag hade med utan tvekan köpt in två sådana bälten. Två för att det är bra att ha och byta med. Man behöver ju tvätta det ibland och man vill nog helst inte vara utan det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *