Skyddsänglar och vackra smycken hos Kristallrummet.se

Gnistrande stenar och länkar

Jag bakar bröd. Helt otroligt för att vara jag. Fick en sådan där lust bara att baka så nu har jag fyra bröd som väntas på att bli klara. en får vi ju se om de är ätbara med hahaha.

Det har varit en skön dag faktiskt. Tagit det lugnt och bara funnits till. Jag har suttit och surfat runt lite på nätet med och hamnade på kristallrummet.se. Snacka om att de hade mycket som jag skulle vilja ha. Även att göra för den delen. Det var längesedan som jag själv gjorde mina egna smycken. Kanske dags att börja med det igen.

Det finns stenar som har en viss betydelse och vissa färger säger en sak. Var det kommer ifrån från början skulle varit roligt och veta egentligen. Det finns stenar sm tillhör ett visst stjärntecken med. Jag har sådana halsband till mina barn. Ett hänge med en sten i som har den färgen som tillhör det stjärntecken som de har.

Jag har gjort skyddsänglar som många ville ha. Har sett i flera webbutiker att de säljer just skyddsänglar. Jag gav bort en sådan till min bästa vän. Jag ville att hon skulle ha en skyddsängel som fanns där för henne.

I Kristallrummet.se så har de en hel del vackra smycken i form av halsband, armband, berlocker med mera. Mitt öga kan inte se sig mätt på allt det gnistrande vackra smyckena som de har där. Sidan är värd att besökas kan jag säga.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin kväll mina vänner.

Skyddsänglar

 

2 thoughts on “Skyddsänglar och vackra smycken hos Kristallrummet.se

  1. Det lät ju gott med nybakat bröd, det gillar jag. Allt hemmalagat skulle vara gott nu när jag har legat inne så här länge.
    Ja visst är det roligt att skapa sina egna smycken. Jag hade ju en butik med pärlor där vi gjorde smycken på beställning. Men fel ställe att ha butik på. Men det är fortfarande jätteroligt att designa egna smycken. Kram på dig <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *