Åkerblads gästgiveri, spa och hotell

Satt och kikade på internet efter något ställe som har lite att erbjuda sina kunder. Jag hamnade på Åkerblads Gästgiveri, spa och hotell. Det såg så mysigt ut. Jag fastnade för spa avdelningen faktiskt. Vilken semester det hade varit om man hade kunnat få relaxa och få lite massage.

Man skulle åkt dit över en helg. Bo mysigt i en underbar miljö, få koppla av med lite bad och massage. Eller bara njuta av stillheten. Jag tror det hade varit perfekt för mig som ibland känner mig uppstressad och trött mestadels.

Åkerblads gästgiveri har de olika paket som de erbjuder och det är ju perfekt. Då vet man vad man får innan man kommer dit. Samt så kan man planera bättre.

De har restaurang och frukostbuffé ingår. Det är något som är det första jag tittar på om det finns att välja. Just frukosten är så bra om den finns med för man kommer upp i lagom tid samt så är ju faktiskt frukosten den viktigaste måltiden. När det gäller middag så finns ju restaurangen nära till hands. Fina måltider som man kan avnjuta i lugn och ro.

Nej jag ska nog önska mig en sådan semester nästa gång iv ska någonstans för det lockar verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *