Amerikansk fotboll – Superbowl

Superbowl och amerikansk fotboll. Brukar ni titta på det? När jag hör ordet Superbowl så går mina tankar till USA. Det är där som denna sport är som störst. I alla fall i mina ögon. Denna sport är som störst just i detta land. Varje år avslutar NFL (Nationan Football Leagues) sin säsong med en storslagen final mellan de två bästa lagen. Jag hade inte haft något emot att gå och titta på en sådan match.

Jag är inte jätte fotbollsintresserad. Jag har spelat fotboll själv och jag älskade att gå och titta på mina barns matcher men inte se det på TV. Däremot så tycker jag det är roligt när man får se storslagna matcher som just denna som visas varje år. Att se några av de största stjärnorna göra sitt, det dom kan som bäst är roligt och se.

Jag har alltid velat resa till USA: Det har alltid varit en dröm att få komma dit. Ska jag resa dit en dag i framtiden så blir det under den tiden som de spelar Superbowl i USA. Naturligtvis så vill man ju inte missa det när man väl kommer dit. Eller hur? Det hade varit fina minnen som man kunde spara och ta fram en dag när man ska berätta för sina barnbarn om upplevelser man haft under livet.

Superbowl

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *