Eventguide till möhippa

När jag har sett på filmer om par som ska gifta sig så har man själv tänkt på hur man vill att det ska vara den dagen man själv gifter sig. När jag tänker på bröllop så tänker jag på möhippa och svensexa. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva en möhippa men det fick jag då jag skulle gifta mig. Det var inget stort i sig men det var mycket trevligt. Tack och lov så blev jag inte utspökad utan vi gick till stranden och hade det trevligt. Det var varmt och skönt och vi var nästintill ensamma på stranden.

Det finns mycket man kan göra på en möhippa egentligen. Det är bara fantasin som sätter stop för det, men visst kan man fastna i tankarna och inte få fram något. Men jag tänker som så här att bara dagen blir minnesrik för bruden så blir möhippan lyckad. Det är ju en dag som man vill minnas så länge man lever.Jag hade några vänner och mina barn och det räckte för mig. Det var en minnesrik dag för mig och jag minns den än som igår.

Skulle det vara som så att man vill hålla i en möhippa men inte veta vad man kan göra så finns det mycket på internet som man kan ta del av. Det finns eventguide som man kan få inspiration av. Det finns alltid något för alla och det bästa av allt: Det blir en minnesrik dag/kväll.

Har ni varit på möhippa eller svensexa? Vad fick ni vara med om? Ge gärna lite tips och berätta hur roligt ni hade. Delad glädje är dubbel glädje. Eller hur? Det är roligt om man kan dela sin glädje med någon annan och just en sådan högtid är roligt att dela med nära och kära. Jag har varit gift i 2 1/2 år nu och än kan vi som var med på möhippan ha roligt och minnas tillbaka till denna speciella dag.

Möhippa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *