Flyttstädning Göteborg

Det är minusgrader ute, men vad har man att vänta sig en vinterdag som denna. Jag och dottern min brukar vara ute och gå på kvällarna och då har vi hunden med oss. Ibland när vi ser ett hus som är fint så brukar jag säga att där skulle jag kunna tänka mig att bo. Man hittar alltid något hus man skulle vilja ha. Drömma sig bort en stund. Nu bor vi själva i hus och vi bor bra så varför flytta?

Nej jag tänker inte flytta och mest är det nog för att man drar sig för flyttstädningen. Har man bott i ett hus i så många år som vi har gjort så har man massor som man inte behöver så det blir en hel del jobb av att bara packa och städa ur huset. Det låter inget roligt.

När vi var i Göteborg i somras så såg vi många fina hus där som jag skulle kunna tänka mig att bo i. Men frågan är om man hade trivts i en helt ny stad där man inte känner något?! Skulle man flytta till Göteborg så hade jag nog anlitat flyttstädning Göteborg. Det hade varit nära till hands. I alla fall så är det bra för dom som bor i Göteborg, eller hur? Städfirman heter Pro Home Service om ni är intresserade av en flyttfirma i Göteborg.

Har ni anlitat någon flyttfirma någon gång? Blev ni nöjda?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *