Jag behöver komma bort ett tag

Jag har varit på semester men känner att jag skulle behöva mer av den varan. Gärna själv på en öde ö där ingen annan vistats. Ta med mig en bra bok. Läsa eller bara sitta och tänka och drömma mig bort. Det händer så mycket i ens liv som man måste försöka rensa bort. All negativ energi som tar så mycket kraft från en. Hittar jag ingen öde ö så går det bra med ett fint hotell med där det finns ett skönt badkar att kunna lägga sig i.

Frukostbuffé och med en vacker utsikt så man kan sitta och titta ut och drömma sig bort där. Det var längesedan som jag och Fredrik åkte iväg och tog in oss på hotell. Det är rätt så mysigt det med Sköna sängar och fin omgivning. Jag kommer inte ens ihåg när vi bodde på hotell över semestern. Så det måste nog vara ett bra tag sedan.

När vi väljer hotell så brukar vi först titta på om de erbjuder frukostbuffé och sen får de gärna ha bra betyg. Sen tittar vi naturligtvis på priset och vad de har att erbjuda oss. Ibland så har de ett paket som man kan få ta del av. Nej en liten emester nu hade suttit fint. Men skolorna börjar om en vecka så det blir omöjligt att åka iväg någonstans nu. Vi får väl se vad framtiden har att ge oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *