Nya utemöbler kanske

Nu när vi var i Böda Sand så bodde vi i en stuga. Samma stuga som förra året. Det hade skett en liten förändring för de hade byggt ut altanen och tagit bort räcket. Sen hade de satt en soffgrupp och ett nytt bord med stolar. Soffgruppen satt jag gärna i. Jag har skrivit det innan men jag gör det igen: Jag vill ha en sådan soffgrupp i min trädgård. Ja eller på altanen. Det spelar ingen roll, men det är rätt så skönt att bara kunna gå ut och sätta sig i en sådan och läsa en bok.

Det finns många olika sorter av utemöbler och det är ju bra för då finns det alltid en för alla. Jag vill ha en som passar in på vår altan En stilren och enkel modell. Den ska kunna stå ute utan att den blir förstörd. Den ska inte mista sin färg eller bli dålig för att det blåser och regnar. Lite krav är aldrig fel att ha på utomhusmöbler. Det ska hålla och vara en tid.

Jag har kikat lite på möbler för utemiljö och det finns som sagt rätt så många olika modeller att välja mellan. Kika gärna in på azdesign.se. De har en hel del fina möbler att välja mellan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *