Poker på nätet

Jag har suttit och spelat lite poker på nätet. Ja inte med riktiga pengar för det är jag för feg för. Jag spelar bara med låtsaspengar och har trevligt en stund än för riktiga pengar och blir ledsen för att jag har spelat bort pengar som jag egentligen behövde. Ibland när jag spelar och vinner så frågar jag mig själv varför jag inte spelade med riktiga pengar i stället, och mitt svar blir att jag hade förmodligen inte vunnit då.

Förr spelade man poker hemma med godis som vinst. Det gör vi fortfarande här hemma men det är många som har gått över till att spela på internet och med riktiga pengar. Jag hoppas inte att spelarna förlorar för mycket pengar bara. Skulle de vinna så blir jag glad för deras skull.

Brukar du spela poker? Hur spelar du bäst? Hemma eller på internet? Det finns ju många olika sorters regler för olika sorters pokerspel. Jag förstår inte hur folk kan hålla reda på alla. När vi spelar här hemma så är vi noga med att ta upp reglerna innan fast vi egentligen vet dom, men vi gör det för säkerhets skull. Vi brukar ha Ahlgrens bilar som marker och det fungerar alldeles utmärkt.

Ja, det var lite om mina tankar kring Poker. Varför jag fick dom var för att jag hamnade på en poker sida på nätet. http://grandpoker.se/ hette den.

Nej, nu ska jag ta mig lite kaffe. Ha en fin dag alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *