Sakta men säkert går jag ner

Jag blev glad när jag ställde mig på vågen  morse. Jag har nu bara 2,5 kg kvar att gå ner till operationen. Nu hade jag inte så många kilo att gå ner men de fem kg jag ska gå ner är stora nog för mig. Jag tar mina shakes om dagen och det går bra. Jag äter ett mål mat om dagen bara och det är allt från middag till macka.

Jag hoppas vädret blir lika fint dag som det var i går. Det var så skönt ute. Vi satt ute i trädgården och fikade. Det blev lite kyligare mot kvällen men då hade vi ändå fått njuta av en fin vårdag. Jag städade igår. Dammsög nedervåningen och bakade bröd och bullar. Det var så skönt och fått det gjort. Nu har vi bröd 4 dagar framåt i alla fall.

Idag är det öppet hus på Slottskolan. Vi ska dit och se vad de har att visa. Man kan se vad barnen har jobbat med och det är ju intressant. Jag har inte mycket till övers för några av lärarna och fritidslärarna men man får ta det onda med det goda.

Idag ska jag till dietistsköterskan och byta ut min blodsockermätare. Ska bli intressant och se vad som är skillnaden mot den jag har idag. Jag tar mitt blodvärde varje dag och igår låg det så bra. Det låg som det skulle och då tar jag bara en insulinspruta då jag tar fast mat. Det är så skönt. Ibland undrar jag varför jag inte har ätit så som jag gör nu. Dock så tror jag att det kanske inte hade varit hållbart i längden.

Ni får ha en underbar dag. Det ska jag försöka ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *