Sju veckor till operation

Operation och lek på lekplatsen

Vilken underbart fin dag det ar varit. Det har varit så varmt och skönt ute. Jag tog barnen och Sally och gick till lekplatsen. Barnen lekte medan Sally sprang rundor. Ibland var hon tvungen att lägga sig och det var inte så konstigt för hon sprang verkligen runt 🙂 Jag, Stéphanie  och Beatrice satt och tittade på medan barnen lekte. Det var rätt skönt det med.

Sen gick vi hem och jag påbörjade middagen. Ja till de fyra minste för de ville ha pannkakor. Till Fredrik och Stéphanie så blev det rester från igår samt hamburgare och potatismos. Skönt när resterna tar slut för det tar sin plats i kylskåpet.

LekplatsenPontusHampusSallySally

Idag ringde dom från kirurgen. De frågade om jag ville bli opererad den 3 juni och jag sa naturligtvis ja. En dietist kommer att höra av sig men jag ska ringa till min egen här i stan med. Det blir 3 veckor med diet innan operationen  så det innebär att jag ska påbörja dieten den 13 maj. Jag har ju redan påbörjat och jag är glad över att jag har vant min kropp redan för det var svårt den första veckan. Nu går det lättare. Det är bara middagen kvar att byta ut.

Det blir dock inget bad för min del i år och det blev jag lite besviken på men man kan inte få allt. Men det var det jag längtade efter när  vi kommer till Böda. Jag får titta på och läsa böcker i stället. Nästa år så kan jag och då ska jag bada som bara den hahaha.

Ja jag är lite nervös. Jag ska ingå i en studie som har med operationen att göra. De har 20 personer som ska ingå i den så det var inte så många.  Det som kirurgen tyckte var intressant var just att jag är diabetiker som gör denna operation. För nästan direkt efter så sänks sockernivån i kroppen.  Jag får stickas lite extra men jag valde själv att ingå i den. Jag fick förfrågan och de tyckte det var intressant och det tyckte jag med så därför sa jag ja till den. Det som gör mig nervös är narkosen.

Jag ska in dagen innan och operationen tar bara en timme. Jag hoppas dock att jag får opereras så tidigt som möjligt den 3 juni. Att vänta är jobbigt för man tycker tiden går så sakta. Ju längre man får vänta ju mer nervöst blir det. Men det ska nog gå bra. Detta är ju inte kirurgens första operation så det går nog bra.

operation

Har du gjort en sådan här operation? Eller känner du någon som gjort det? Kanske så funderar du själv på att göra en? skriv gärna hur det gick för dig, eller vilka förväntningar som du hade och om de gick i uppfyllelse.

Ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *