Cancer blir alltmer vanlig

Ovanlig Cancer tog kvinnans liv

Cancer är en sjukdom som jag inte önskar min värsta fiende (om jag nu har någon). Det är en sjukdom som kommer från djävulen själv. Cancer är egentligen ett samlingsnamn för olika sorter av cancer för det finns jättemånga olika cancerformer som man kan få.  Lauren Hill hade en ovanlig cancerform En hjärntumör som inte gick att operera och i höstas fick hon sin dom: Några månader kvar att leva.

Hur hade man själv reagerat om man hade fått en sådan dödsdom. Lauren var bara 19 å gammal Hennes liv hade knappt börjat och innan livet ens hade hunnit börja så skulle hon dö i en sjukdom som verkar vara svår att besegra hur mycket än läkarna försöka stoppa den.

Mina tankar går till flickans familj.

R.I.P

cancerJag läste att hundar kunde sniffa sig till vem som har cancer. De fick sniffa på urin från människor där en de hade prostatacancer och andra inte. Till 90 % kunde de ta fram dom som hade cancer. Det var ju lite häftigt. Frågan är om de kommer att få användning av det i framtiden. För inte kommer de väl låta hundarna sniffa på allas urin?

Nej det är en hemsk sjukdom. Min farmor och min pappa dog i den sjukdomen. När pappa hade dött så kunde jag inte åta bli att tänka att där fick sjukdomen. Den blev besegrad till slut men den tog min pappas liv. Sjukdomen kunde inte fortsätta att leva vidare så den dog med pappa. Men det gör ju inte saknaden mindre. Tycker ändå att det är orättvist men det kommer jag alltid att tycka.

Idag är det lördag och jag har inga större planer för dagen. Vi ska fortsätta att sätta upp staketet så Sally kan springa fritt på gården utan att springa iväg in till grannarna. Jag ska försöka hinna med att klippa av skotten i häcken utmed gatan. Det ska dammsugas och tvättas. Så egentigen finns det hur mycket som helst att göras men vi tar dagen som den kommer och försöker göra så mycket vi kan av den.

Önskar er en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *