Lite sent att ringa nu kanske?!

Nu ringde rektorn från skolan där mina barn går.  Samtalet kom lite sent bara. Det hade varit bättre att få höra att hon har gjort en orosanmälan innan soc ringde. Jag vet att rektorn är skyldig till att anmäla om lärarna kommer med anklagelser. Ja jag skrev anklagelser för det är det det är och inget annat.

Min son ska ha sagt att vi äter middag hemma kl 21 och ibland så finns det ingen mat. Jag frågade rektorn: Vilken normal familj äter kl 21 på kvällarna? Här hemma stå middagen på bordet SENAST kl 18:00.  Det var lov förra veckan så ibland kunde vi faktiskt äta lte tidigare med och det var i tisdags förra veckan som sonen ska ha sagt det här. Fritidslärarna trodde på sonen och gick vidare till rektorn om det. Det är ju klart att det måste vara sant då sonen är så smal av sig. Åh jag blir så irriterad. Min son är smal, visst r han det men det har han alltid varit.

Jag berättade om min dotters frånvaro på gymnastiken och ursäkten för att jag inte fått veta det från läraren var att hon är ny. Rektorn frågade mig om jag visste varför hon inte deltog och jag sa bara vad Beatrice sa till mig när vi kom hem att duscharna i skolan är långt ifrån fräscha och det höll rektorn med om. Jag sa även att maten i skolan är inte så god heller så det är därför dom inte äter allt som serveras men de tar potatis och sallad. Min son äter inget kött så han tar allt annat som erbjuds på bordet.

Jag sa till rektorn att de får gärna anmäla mig hur mycket som helst. Jag är inte orolig över att det kommer hända så mycket då mycket är grundat på ett barn som hellre vill stanna på fritids än att gå hem. Det finns inget att hämta för det stämmer inte. Men varför ska det vara så svårt att ta det med mig? Det gäller kommunikation från båda håll sa dotterns ena mentor. Ja jag skriver när jag har något på hjärtat och trodde att skolan skulle göra detsamma. Men icke. Skolan är tydligen finare än så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *