Sture Bergwall och min dag idag

Sture Bergwall fick upprättelse?!

Sture BergwallTänk att han var dömd till flera mord men är nu helt frikänd, inte bara från morden utan ven från vården.. Det är ju både roligt och skrämmande på en och samma gång. Roligt för honom naturligtvis. Jag kan tänka mig att han känner en stor lättnad, men det är skrämmande samtidigt med tanke på att han inte hade mördat dessa personer men ändå lyckats bli fälld. Vad säger det om vårt rätt-system och framförallt om polisens och åklagarnas jobb?

Jag hoppas poliskåren runtom i landet verkligen tar till sig de misstag som gjorde i Sture Bergvalls fall. Det är nästan så att man skäms på deras bekostnad. Man får inte göra så grova missar tycker jag. Sture Bergwall är åtminstone lycklig nu då han är helt frikänd.

Läs Stures blogg här.

Idag fick jag ett mindre trevligt samtal. Jag kan inte gå in på vad det handlar om just nu men jag vet att jag ska ha tag på vissa personer och ha ett samtal med dom. Förhoppningsvis så träffar jag redan en idag. Vi får väl se.

Annars blir det att ta det lugnt. Jag var i affären innan  La upp mina varor på bandet och kassörskan slog in dom i kassan. När jag skulle betala så såg jag att jag hade fel kort med mig, förbannat oxå tänkte jag. Det var inte mer än att säga till kassörskan att jag hade fel kort med mig. Jag frågade henne snällt om hon ville sätta varorna till sidan så länge så skulle jag gå hem och hämta det rätta kortet.

Hon verkade inte alltför glad men vad kunde jag göra? Jag gick hem och hämtade det rätta kortet och tog cykeln denna gång. Jag var bara borta ca 10 minuter å det var inte så länge hon fick vänta. Hon hade fortfarande kunder när jag kom så hon var inte direkt arbetslös. Jag betalade mina varor och åkte sedan hem. Jag har förberett middagen för jag sa på utvecklingssamtal samma tid som Fredrik slutar. Vilket innebär att jag får ha barnen med mig oxå.

Ja det var lite om Sture Bergwall och om min dag idag. Ni får ha en fin eftermiddag och kväll.

 

 

One thought on “Sture Bergwall och min dag idag

  1. Vilken historia….. Nu har Sture fått sitt pass och kanske skall resa. Varför inte ta med någon av idioterna som gett Sture dessa 23 år på dårhuset. Försök att dränka dom jävlarna. Börja med idioten Kwast.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *