En resa till Mallorca

Vi har haft några fina dagar nu. Snön är borta och man har verkligen känt av att våren är här. Idag så har det dock regnat så vädret idag är väl mindre roligt. Jag satt och kikade runt på internet innan och hamnade på en sida med resor. Det hade varit skönt och få komma bort lite. Tänk och kunna ta sig en resa till något ställe som bjöd på många upplevelser. Det hade inte varit helt fel!

Spanien hade inte varit helt fel kan jag säga. Mallorca lockar mig. Det hade varit skönt och bara gå ut i shorts och linne. Sätta sig på stranden och njuta av solens strålar. Det hade varit som balsam för min frusna själ. Läsa en spännande bok eller bara njuta av att man är ledig!

Jag har en drömsemester som jag skulle vilja uppfylla. Vi skulle åka igenom några länder och ta del av dess kultur för att slutligen hamna i Spanien och ha en veckas semester där. Det hade inte varit helt fel!

Jag och min man åkte till Spanien för 10 år sedan, men vi åkte aldrig till Mallorca. Det hade varit synd för jag har hört att det ska vara fint och mysigt där. Det blir kanske någon gång i framtiden. Jag hoppas på det i alla fall. Mina barn har aldrig varit så långt borta och de längtar efter att få flyga. Själv är jag rädd för att flyga men har gjort det ett par gånger ändå. När det gäller min drömsemester så vill jag åka bil. Mestadels för att få uppleva så mycket som möjligt. Se allt det vackra som vi har framför våra näsor.

Har ni varit i Spanien? Vad skulle du vilja göra på din semester?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *