Mysdag på stranden i Köpingsvik

Vilken underbar dag vi har haft. Vi sov länge på morgonen. Gick upp och åt lite frukost. Sen så bara fanns vi en stund. Min svärmor ringde och frågade om vi kom ut en sväng och gärna det sa vi. Fredrik är iväg på en busstur ner mot Skåne (tror jag det var) Han skulle på någon veteranmarknad i Degerberga. Jag tog barnen och Sally och gick ut till min svärmor. Hon bor inte så långt härifrån. Ca 3 km bara och det var så skönt att gå en promenad.

När vi kom dit 40 minuter senare så fick vi kaffe och kaka. Sen gick vi till stranden och njöt av den vackra naturen. Iris och Benjamin spelade Boule medan vi andra gick en sväng på stranden. Sen tog vi en tur med Sally och Elsa, Iris hund. Hampus hade med sig majblommorna och han fick sålt en del faktiskt. När vi kom tillbaka 40 minuter senare så åt vi tacos. Det var gott kan jag säga. Det var ett tag sedan vi åt det.

Efter maten så fikade vi med kaffe och fick glass till dessert. Det var så skönt och bara finnas till för en stund. Inga tider att passa och vi  kunde bara vara. Det var meningen att vi skulle gå hem med men Iris var så snäll och körde oss hem. Hon fick köra två gånger för vi var ju fem stycken. Nu är vi hemma och väntar in  Gladiatorerna på TV. Jag och Beatrice var iväg och köpte ostbågar. Chips hade vi redan.

Ni får ha en underbar kväll <3
Boule

Pontus

Köpingsvik

Sally

Sally Köpingsvik

Köpingsvik strand

Köpingsvik Öland

Iris och Benjamin

Iris och Benjamin

Köpingsvik

Barnen Köpingsvik

Tacos

Tacos

Tacos

2 thoughts on “Mysdag på stranden i Köpingsvik


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *