Nästan överkörd i Borgholm

Hur gick det här till?

Vilken dag det har varit.  Jag har tvättat och gått flera promenader. Innan en promenad i förmiddags så gick jag på toaletten.  Sedan blev det lite tvätt och tiden gick. Fredrik kom hem och skulle hämta några saker. Jag tänkte gå en runda med Sally och gick på toaletten innan. När jag kommer upp så ser jag att toalettsitsen är uppfälld. Det var den inte innan. Jag frågade Fredrik om han varit på toaletten men det hade han inte haft. Hur kunde toalettsitsen själv åkt upp?

Senare så satt jag i sängen och tog en välförtjänt paus och tittade på Dr Phil. Sally satt hos mig och helt plötsligt så morrar hon till lite och skäller till tyst. Hon tittar mot dörren hela tiden men där fanns ingen. Jag försökte få henne att titta bort men det gick inte. Jag vet inte vad hon såg men jag kunde inte se det i alla fall.

 

Nästan överkörd

Maria kom en runda idag. Vi tog kallt vatten i trädgården. Vädret har varit så fint och varmt så kaffe var uteslutet. Vi var nere på apoteket för jag skulle ta ut mina mediciner. Jag hade min tröja på mig som det står bebis på. Kassörskan tittade och sa: Jag måste fråga, vad är det med tröjan? Hon tittade lite nyfiket på mig men jag sa att det inte fanns något där utan mina linnen var slut.

Maria och jag gick vidare till Netto. På övergångsstället så höll vi på att bli överkörda av en kvinna som inte borde ha körkort. Hon fick nog det i ett kornflakespaket eller så har hon beställt det på Ellos eller nått.  Hon kom uppifrån och vi kom nerifrån. Hon svängde vänster och vi skulle rakt över. Det fanns ingen bil när vi tittade innan vi gick över men helt plötsligt så kom hon bara svängande och fortsatte fast vi stod där. Det var att hoppa lite bak för att rädda magen. Hade det varit något med henne så hade hon ju kunnat stanna åtminstone för att se hur det gick med oss men hon fortsatte att köra. Om än lite saktare.

 

Öppet hus på slottskolan

Ikväll var det öppet hus på tvillingarnas skola. Jag och Hampus var med Benjamin den första timmen där de visade upp lite vad de hade gjort under hemkunskapen. Under samma tid var Robin Tove, Pontus och Fredrik med Beatrice i trädslöjden där de fick tälja lite. Efteråt så fikade vi lite. Sedan var det dags att gå på nästa station. Jag och Hampus gick till Beatrice där de skulle ha gymnastik medan de andra gick med Benjamin till Engelskan.

Öppet hus

Benjamin och Hampus

 

Öppet hus

Beatrice är i luften

Öppet hus

Pontus, Beatrice och Hampus

Två timmar tog det allt som allt och efteråt så åkte Fredrik hem med resten av familjen medan Maria mötte upp mig på skolan. Vi tog en promenad ner till hamnen och fotade den vackra hamnen med den röda himlen. Sen gick vi till pappa för att titta till graven lite. Vi gick hemåt var för sig och nu sitter jag här lagom trött i benen med en go kopp kaffe i handen. Ja inte nu kanske då jag skriver 😉

Vi ser på Robinson Love Edition men och ska lägga mig efteråt. Ni får ha en fin kväll <3

Borgholms hamn

Hamnen

Borgholms hamn

Hamnen

Alavi Kapell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *