Operation och febersjuka barn

Operation och sjuka barn

Det är sista dagen på påsklovet och jag har tre sjuka pojkar. Pontus fick feber igår och har det fortfarande och i morse kom Hampus och var varm. Benjamin fick feber igår och är trött och har ont i huvudet idag. Robin har oxå legat sjuk och Stéphanie med. Nu är det bara jag, Fredrik, Tove och Beatrice kvar.  Vi får väl se om vi slipper undan.

Flickorna har tvättat idag och jag har vikt den. Det blåser ute så tvätten blir fort torr. Det är skönt och kunna hänga ute tvätten igen.  Igår så gjorde jag i ordning i tvättstugan. Ja inte helt för det är ett heltidsjobb men jag slängde det som jag såg behövdes slängas och fick i ordning runtomkring tvättmaskinen.  Det blir en del på en månad när vi är så många.  Här ser man inte tvättkorgen tom inte.

Vad ska ni ha för mat idag? Vi ska ha kött med hemmagjord pommes. Jag ska ha mitt pulver som vanligt. Tycker att jag har varit duktig faktiskt som kunnat hålla  mig till det mestadels under dagarna. Jag började på 91,5 kilo och nu väger jag 89,2 kilo. Kanske inte så mycket viktnedgång men för mig är det en stor vinst. Nu har jag bara 3 kilo till. Operationen är om 51 dagar så jag måste ha gått ner dom kilona till dess.

operationJag försöker gå ner dessa fem kilo sakta men säkert. Jag vill inte svälta och g ner massor på en gång för jag vill att min kropp vänjer sig och att huden inte blir allt för sladdrig.  Jag vill att huden hänger med kan man säga. Det går bra än så länge.  Mitt mål är att gå ner till 68 kilo. sedan hoppas jag att jag får stanna där. Jag vill inte gå ner så mycket mer i vikt än det. Man har ju hört om de som har svält sig till döds pga Gastric bypass operationen. Jag har en del frågor att fråga kirurgen innan det blir dags för mig.

  • Hur vet man att man inte går ner mer i vikt?
  • Kan man själv reglera viktnedgången?
  • Kan man bli för smal?
  • Kan man gå ner mer i vikt än man ska?

Ja jag vet att frågorna går ut på samma sak men jag vill vara säker på att jag inte bara rasar i vikt. Det är ju bara ca 20 kilo jag vill gå ner allt som allt. Jag gör ju inte denna operationen heller först och främst för att gå ner i vikt utan för att jag kan bli av med min insulin. Jag har lättare att hålla mig igång och kan leka runt med barnen. Min rädsla är ju narkosen och att jag ska gå ner för mycket i vikt. Jag har varit pinnsmal en gång i tiden och det var ingen höjdare.

One thought on “Operation och febersjuka barn

  1. Hej vännen. Du ska se att det går bra. Jag förstår att du oroar dig. Det hade varit konstigt annars. Många kramar till dig och hoppas de som är sjuka blir friska snart. ♥♥♥


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *