Spela för att det är roligt

Satt och läste någonstans om slottsmaskiner och spelen som finns till hands i dom. Det är rätt så roligt och spela ibland. Spänningen som ligger i luften och förhoppningen om att vinna. Jag spelar inte för mer än vad jag har råd att förlora. När vi åker på kryssning mannen och jag så spelar vi ibland och det är rätt så roligt ibland. Det blir lite tidsfördriv medan man åker på det öppna vattnet. Vinner man dessutom så är det ju en stor bonus.

Första gången jag spelade var för 22 år sedan. Jag spelade för 13 kr och vann 500 kr. Det var inte så dumt. Jag hade mer pengar med mig hem än när jag åkte. 500 kr var mycket pengar på den tiden. Det är det väl nu med men på något sätt så var pengarna mer värda för 22 år sedan. Man fick mer för pengarna.

Det finns så många olika sorters spel när det gäller spelautomater. Min favorit är den klassiska. Den man ska få samma bilder och vinna vad de bilderna är värda. Det finns poker med och det tycke jag också är rätt så roligt. Spelar du själv? Vilken är din favorit? Berätta gärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *