Städning och funderingar på operationen

Jag hade planerat att gå i skogen idag med barnen, men i stället s blev det utrensning i garderoberna i mitt sovrum. Det är skönt när det är gjort. Det blev en del lakan, påslakan och örngott till Robin och Tove. Sen fick jag fint i garderoberna med 🙂

Solen skiner idag och det är varmt ute så egentligen är det synd att städa inomhus en sådan här vacker dag men det är ett måste så det är bara att gilla läget.

Jag dricker min diet och det går faktiskt bättre och bättre. jag är glad att jag började så pass tidigt som jag gjorde för det var svårt i början.  Jag tar inte dieten hela dagarna utan jag tar den på morgonen och på middagen. Sedan äter jag en liten middag på kvällen eller så tar jag en eller två knäckebröd.  På detta sättet har jag gått ner 1 1/2 kg sammanlagt så nu har jag bara 3 kg kvar. Det är Modifast jag går på och den är superbra.

Jag undrar när de ska ringa och ge mig min tid. Jag sa ju träffa dietisten och så med. Sköterskan sa någon gång i maj och vi närmar oss dit. Den strikta dieten ska jag ju gå på 3 veckor innan. Ja vi får se när det blir. Det blir när det blir helt enkelt. Men jag är lite nervös ändå. Jag har ju aldrig blivit opererad förut.

 

 

2 thoughts on “Städning och funderingar på operationen

  1. Jag lovar att det inte är farligt. Jag har som sagt gjort det mängder med gånger. Såklart att du är nervös det hade varit konstigt annars. Massa nya saker som du ska uppleva. Modifasten är faktiskt god. Min favorit är jordgubbsdrickan, Mums, den kan jag längta efter fast jag inte går på diet. Sköt om dig nu, så hörs vi snart. Kram <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *