Tjuvrökande barn

Att höra och förstå att ens barn röker är en sak, men att ljuga mig rakt upp i ansiktet är en annan. Jag kan ta mycket skit men lögner kan sänka mig.Jag fick en konstig magkänsla igår och jag följde den som jag brukar göra. Min magkänsla har sällan fel och det hade den inte denna gången heller. Tråkigt naturligtvis för jag hade ju hoppats på att den ska vara fel.

Jag har själv varit barn och ungdom. Jag vet hur det kan vara, men något jag aldrig gjorde var att ljuga för mina föräldrar. Det var lika bra att sga sanningen för den kom alltid fram. Blev jag tillfrågad om något så svarade jag. Inte försökte jag linda in det i osanningar. Jag hade aldrig kunnat hålla isär det till sist isf.

Men oavsett hur mycket ungdom jag än har varit och hur mycket jag själv har rökt så kommer jag aldrig tillåta att mitt barn ska röka innan de är 18 år. Då har jag inte så mycket att säga till om, men innan dess har jag. Att bidra till att mitt barn skulle få cancer gör jag inte. Hade jag visst då vad jag vet idag så hade jag själv aldrig börjat röka.

Jag hade en diskussion igår med vederbörande och en idag. Det kom fram lite mer idag och det slutade med att jag tog hand om mobilen men då fick jag höra att denna person hade inget eget liv. Tänk att livet ligger i mobilen nu för tiden. Var låg den då jag var ung för inte fanns det några mobiler då. Kanske låg den i den fasta telefonen som var fast i väggen. Jag vet inte. se på

Men så är livet. Nu ska jag se å Robinson. Ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *