Vårväder och en livlig Sally

Det är vårväder och det är så skönt att vara ute. Dock så har man sysslor att göra här hemma så man får göra dom och sedan ta sig ut Jag har redan varit ute på några promenader. Det kan jag tacka Sally för 🙂 Det är så skönt att gå i detta fina väder. Jag har dammsugit och jag ska snart på och baka bröd. Ska ta fram lite fler recept och göra lite bullar och så.

Sally är trött. Hon ligger i soffan och sover. Det tar och springa runt och leka. Hon r i farten nästan hela tiden när hon är ute och de gånger hon är stilla så ligger hon på trappan. Där har hon ful koll på om det kommer någon eller om någon ska gå. Smart vovve det där.

Jag ska iväg och handla sen med idag men det får bli lite senare Ärligt talat så orkar jag inte det just nu. Ska även ta ut mina tyger som jag har beställt. Jag ska sy gardiner är det tänkt. Ska bli skönt och få lite nytt.

Barnen är i skolan och det är skönt. De har ju varit krassliga här lite till mans. Pontus är lite förkyld fortfarande men han har ingen hosta längre i alla fall. Han har ingen feber hellre tack och lov. Det är inte roligt när ens barn blir sjuka.

Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *