Sponsrad Video: ZALVE® – Sårläkande nyhet

ZALVE – Sårläkande kräm som är bra att ha till  hands

Jag har 7 barn och jag vet inte hur många gånger de har slagit sig och fått sår på knä, armbågar och i huvud. Man har tvättat och satt plåster på. Barnen har sprungit ut och lekt och smutsat ner plåstret så att man får göra om samma sak igen. Vissa sår har blivit svårläkta för att det slås upp igen.

zalveJag hade önskat att ZALVE då mina barn var små. ZALVE kan få rivsår, skrubbsår, blåsor, insektsbett, akne och småsår att läka fint. ZALVE bilar en hinna över såret och som reglerar fukthalten i såret samtidigt som det förhindrar att bakterierna växer till sig. Då detta händer så blir huden fortare återställd samt så normaliserar den mikrobiella miljön.

Det låter så smidigt och det är ju bra om man kan slippa att bakterierna får näring och frodas. Jag har två barn i lågstadiet och de springer överallt och de klättrar jag gärna i träd och så. Min minsting älskar att klättra i träd och han har trillat  någon gång från trädet och skrapat upp knäna när han har trillat. Man har tvättat och tvättat och vissa sår har tagit lång tid att läka. Så jag är glad över att ZALVE finns idag faktiskt. Det blir så mycket enklare nu

sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *