Anpassade övervakningskameror

Jag håller på och tvättar för fullt. Man ser lite mer folk ute nu om dagarna och det beror väl på det fina vädret. Det är vår och det kommer att komma fler folk till ön. Man märker det om helgerna att det är fler på ön. Det är fler människor i kön till kassan i affärerna. Vi är ju inte så många på ön i normala fall. Till sommaren så lär det vara en hel del som går här på Storgatan.

När turisterna kommer så gäller det att hålla cyklarna låsta för två somrar i rad så har våra cyklar blivit stulna. De har kommit tillbaka tack och lov men det har ju blivit lite som vi fick fixa till. Jag och mannen min pratade om vi skulle ha övervakningskameror. Det hade varit bra om vi kunde se vem det är som smiter in på vår tomt. Det var rätt så obehagligt när min cykel blev stulen mitt på blanka förmiddagen.

Nyfiken som jag var så sökte jag på övervakningskameror och hamnade på Castpoint.se. De har anpassade övervakningssystem för villan eller sommarstugan. Vi har ju en stor tomt så hade man kunnat haft kameror både på framsidan och baksidan så hade det varit suveränt. Man vill ju ha sina saker ifred, men ska något ändå gå in och ta något så vill jag se vem det är.

Har ni övervakningskameror? Hur fungerar det tycker  ni?

Övervakningskameror

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *