Bastu för hela slanten

Sitter här och småfryser. Det är rått och kallt i luften. Det fick mig att tänka på bastun i träningslokalen. Det hade varit skönt att ta sig dit och basta lite. Men det får bli en annan gång. När jag var barn så hade vi en bastu i nedervåningen. Huset vi bodde i hade tre plan. Nedervåning, bottenvåning och övervåning. Bastun var längst ner men vi använde aldrig den som bastu, tyvärr. Varför vet jag inte. Kanske var det inte så vanligt på den tiden eller så blev det helt enkelt inte av bara.

Jag skulle gärna vilja ha en bastu hemma faktiskt. Det hade varit skönt att sätta sig i den när som helst och bara njuta av värmen. På skojs skull så surfade jag in på Badshop.se för att se vad de har att erbjuda. De har en hel del och inte bara om bastutillbehör då utan de har ett brett sortiment faktiskt. Det var rätt så roligt och klicka runt där för de har en hel del fina produkter. Ibland är det roligt att få drömma sig bort för en stund.

De har basturum som man kan köpa. Man ska bara ha plats att sätta rummet i med. Vi har ju en hel källare i och för sig men att man kunde köpa ett helt rum var nytt för mig. Vad tycker du om att basta? Har du bastu hemma? Vika råd har du om bastu på hemmaplan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *