Camping en del av livet

Idag har det varit vår i luften och varje år vid denna tiden så längtar jag till april – maj månad. Det är då vi brukade sätta ut vår husvagn på campingstället. Vi låg långliggare och det var planering som gällde. Det här fria livet som jag tycker camping för med sig är så skönt. Man har inga fasta tider utan man badar när vädret tillåter. Äter middag sent på kvällen för grillen har fått den perfekta kolen brinna. Barnen leker med sina bollar, cyklar eller annat roligt som de har med sig. Oftast så är det ingen TV eller dator igång under denna tid vi låg på camping. Så underbart skönt.

Vi ska på semester i Böda i sommar. Ska ligga där uppe en vecka till tio dagar. Det ska bli så skönt. Vi har husbilen med oss och vi behöver lite praktiska saker till den. Måste komplettera husgeråden lite. Jag hamnade på getcamping.se och de hade en hel del som man har behov av i ett kök i en husvagn eller husbil. Ja inte bara till köket utan de har allt från köksgeråd till tält.

Vi har pratat om att köpa en markis till vår husbil. Det hade varit suveränt att ha faktiskt. Vi stannar inte för länge på samma plats så ett förtält tycker jag är onödigt, men ett soltak eller en markis hade varit kanonbra. Jag ska in och kika och se vad de har där på getcamping.se. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *