ecocig – Sveriges egna märke

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Det är vår. Så helt underbart. Jag har fixat och donat lite och nu tar jag en välförtjänt paus. Surfade runt lite och hamnade på ecocig.se och den sidan fick mig att tänka 20 år tillbaka. Jag rökte och åkte in på sjukhuset för fallande lunga som de kallade det för. Min ena lunga hade trillat ihop och luft från lungsäcken hade börjat sippra ut. När jag kom in på sjukhuset så sa de att jag kom i rättan tid för den andra lungan höll också på att falla ihop. Hade den gjort det så hade jag inte suttit här idag.

ecocig

Jag hade önskat att e-ciggen hade funnits på den tiden för det hade nog gjort det enklare och lättare att sluta röka för det var inte lätt kan jag säga. Jag hade rökt i 9 år och att bli av med vanan var svårt. Det finns ju många olika märken av e-cigg idag. olika smaker som man kan ha och det finns nog en favorit till alla. Det som gör ecociggen så speciell är att det är Sveriges egna märke. Det är lite häftigt att även Sverige är med och tar fram något eget.

Jag har inte testat denna e-cigg. Har inte behövt men den hade varit mitt första val att inhandla om jag nu skulle sluta röka.

Nu ska jag fortsätta här hemma. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *