Snart dags för Gastric Bypass

Idag är det 39 dagar kvar tills jag ska bli opererad för Gastric Bypass. Det går fort nu. Jag går och tänker på det någon stund varje dag. Jag försöker hålla igen med maten för jag vill ju inte gå upp mer då jag ska försöka gå ner mina kilon. Jag har gått ner två kilo så jag har bara tre kilo kvar. Det är inte mycket, jag vet men ibland så känns det enormt mycket.

Ibland så funderar jag på hur det kan bli efter operationen. Jag blir smal och det är det som många ser fram emot. Det jag ser fram emot är att slippa min insulin. Jag har varit smal en gång i tiden. För smal och det var inte roligt. Jag vill inte bli för smal, men jag tror att jag kommer att trivas med mitt nya jag ändå om det nu skulle bli så. Jag kan leka med barnen utan att bli andfådd. Jag blir kanske bättre i mina leder och kan gå ordentligt

Jag har hört andra som har fått komplikationer efter en sådan här operation och man får överväga för och nackdelar. Jag har ju fler fördelar än nackdelar och med en operation s halverar jag risken för att dö i förtid. Bara det är en stor orsak. Man vill ju ändå leva ett normalt liv och framför allt ett långt friskt liv.

Gastric Bypass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *